Eesti köök

Ürdikarask seesamiseemnetega 

Toidutare, 25. mai 2005, 01:13
Karask ürtide ja seesamiseemnetega.

Koostisosad
5 dl hapupiim
2 dl Nisukliid
2 dl jahu (väib ka täisterajahu)
1 tl Küpsetuspulber
1 peotäis peenestatud melissi, piparmündi,aed-liivatee segu
2 sl seesamiseemned või pähklipuru
sool
suhkur

Valmistamine
Segage jahu küpsetuspulbriga, lisage ülejäänud koostisained ning segage. Vajadusel võite lisada veel hapupiima, nii et jääks hapukooretaoline mass. Valage küpsetuspannile veidi õli ja seejärel samasse ka tainas. Küpsetage karask õrnalt pruuniks. Serveerides võite kaunistada piparmündi ja monarda võrsetega. Pakkuge karaskit soojalt. Tõstke sööja käeulatusse ka värske piim, või ja mesi. Retsept on mõeldud viiele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee