Lõunasöögi retseptid

Šampinjonisupp II 

Toidutare, 24. mai 2005, 22:40
Šampinjonisupi kõrvale sobib pakkuda juustukuklit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.25 tk Sibul
0.25 tk Varsseller
0.5 sl või
0.5 sl nisujahu
150 g köögiviljapuljong (0.25 kuubikut + vesi)
100 g värsked šampinjonid
50 g piim
50 g rõõsk koor
sool
Must pipar
hakitud petersell ja till

Valmistamine
Haki varsseller ja sibul peeneks ning kuumuta kastrulis sulavõis. Lisa jahu, sega ja vala puljong juurde. Viiluta seened ning kuumuta pannil väheses rasvaines. Sega seened supi hulka. Lisa piim ja rõõsk koor, keeda tasasel tulel kuni 10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel riputa peale hakitud peterselli ja tilli. Juurde paku näiteks juustukulit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee