Gluteenivabad retseptid

Rabarber riisi ja beseega 

Toidutare, 8. mai 2005, 19:20
Beseekattega rabarberi-riisivorm.

Koostisosad
500 g Rabarber
2 dl sudhkur
1 sl või
0.5 dl vesi
rabarbrivedelik
1 dl riis
1 tk munavalge
2 sl suhkur

Valmistamine
Rabarbrivarred tükeldada ning pehmendada kastrulis suhkru ja tükikese võiga. Riis keeta rabarbrist eraldunud vedelikus pehmeks, vajaduse korral lisada vett. Panna riis võiga määritud vormi ja sellele rabarber. Vahustada munavalge tugevaks vahuks ja maitsestada suhkruga. Tõsta munavalgevahtu lusikaga rabarbri peale kaunistuseks. Panna vorm natukeseks ajaks ahju 250°C juurde, et besee omandaks värvi. Serveerida vanillikastme või kooreseguse piimaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee