Kiudainerikkad toidud

Apteegitilli-apelsinisalat 

Toidutare, 3. mai 2005, 14:10
Apteegitilli-apelsinisalat sibula ja pistaatsiapähklitega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Apelsin
1 tk Punane sibul
sool
värskelt jahvatatud must pipar
1 sl valge veini äädikas
3 sl oliivõli
20 tk kooritud ja purustatud pistaatsiapähklid
2 tk Apteegitill ehk fenkol

Valmistamine
Eemalda apteegitillilt välimised kihid. Pese ja kuivata sisemine osa ning lõika õhukesteks viiludeks. Koori apelsinid ja eemalda viljaliha kelmetest. Koori sibul ja lõika õhukesteks ribadeks. Sega kastmeks kokku sool, värskelt jahvatatud must pipar, äädikas ja õli ning piserda sellega salatiaineid. Puista peale purustatud pistaatsiapähkleid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee