Küpsetised

Halvaa-rabarberipirukas 

Toidutare, 15. detsember 2008, 13:41
Halvaa-rabarberipirukas Jaan Heinmaa
Halvaa-rabarberipirukas on kui maiasmoka unistus.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
100 g või
1 dl suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tk muna
4 dl jahu
1.5 sl külm vesi
200 g *halvaa
1 l tükeldatud rabarber
50 g või
1 tl Kaneel (jahvatatud)
1 sl suhkur

Valmistamine
Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna, vanillsuhkur, jahu ja vesi. Suru tainas 26 cm läbimõõduga võitatud pirukavormi põhja ja äärtesse. Küpseta ahjus 175°C juures 15 minutit. Pudista halvaa eelküpsetatud põhjale. Lao peale tükeldatud rabarber. Sulata või ja nirista koogile. Puista üle kaneeli-suhkru seguga. Küpseta veel 30 minutit. Serveeri vanillikastme või -jäätisega. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee