Retseptid

Kiirsoust soolaseentest 

Maire Suitsu, 3. september 2009, 09:12

Kogus: ühele

Koostisosad
4 dl soolaseened
2 sl õli
2 -3 sl jahu
Sibulapulber
2 dl vesi
3 -4 dl Hapukoor

Valmistamine
Väga soolaseid seeni leota pool tundi külmas vees ja nõruta sõelal, keskmiselt soolased võid aga pärast loputamistnõrutamist panna kohe koos õliga kuumale pannile.Raputa seened pannil jahuga üle ning kuumuta segades minut-kaks. Lisa külm vesi, sega ühtlaseks Lisa sibulapulber ja hapukoor, lase 7–8 minutit tasakesi haududa. Nüüd on kaste valmis, seentest kogu liigne sool välja keenud ning on käes aeg lõplikuks soolaga maitsestamiseks.NB! Kui aega rohkem, võid kõigepealt õlis pehmeks hautada ühe suure sibula, mis suurendab nii kastme kogust kui ka köögivilja osa pere toidusedelis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee