Vene köök

Tervislik rosolje 

Toidutare, 26. märts 2008, 09:52
Vahelduseks aastalõpu rammusatele roogadele võid valmistada rosolje ilma tavapärase majoneesikastmeta. Tervisliku salati juurde kuulub lahjem kaste, mida serveeritakse eraldi kausikeses.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
4 tk kartul
4 tk Porgand
4 tk Peet
2 tk Õun
2 tk marineeritud kurk
1 tk Sibul
sool
Must pipar
2 dl *vahukoor
2 sl marineeritud kurgi leem
sool
suhkur
kaunistamiseks:
3 tk keedetud muna
3 tk marineeritud kurk
petersell

Valmistamine
Keeda kartulid, porgandid ja peedid koos koorega pehmeks. Lase jahtuda, koori ja lõika kuubikuteks. Tükelda sibul, kurgid ja kooritud õun. Sega omavahel kõik ained ning maitsesta. Kasta vorm külma vette, kalla salat vormi ja hoia järgmise päevani külmas. Kummuta rosolje serveerimisalusele, kaunista keedetud muna ja kurgiviiludega. Kastmeks vahusta vahukoor, mida maitsesta kurgileeme, soola ja suhkruga. Serveeri kaste eraldi kausikeses. Kui soovid, võid teises kausis serveerida ka majoneesikastme.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee