Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
4 tk kartul
4 tk Porgand
4 tk Peet
2 tk Õun
2 tk marineeritud kurk
1 tk Sibul
sool
Must pipar
2 dl *vahukoor
2 sl marineeritud kurgi leem
sool
suhkur
kaunistamiseks:
3 tk keedetud muna
3 tk marineeritud kurk
petersell
Valmistamine
Keeda kartulid, porgandid ja peedid koos koorega pehmeks. Lase jahtuda, koori ja lõika kuubikuteks. Tükelda sibul, kurgid ja kooritud õun. Sega omavahel kõik ained ning maitsesta. Kasta vorm külma vette, kalla salat vormi ja hoia järgmise päevani külmas. Kummuta rosolje serveerimisalusele, kaunista keedetud muna ja kurgiviiludega. Kastmeks vahusta vahukoor, mida maitsesta kurgileeme, soola ja suhkruga. Serveeri kaste eraldi kausikeses. Kui soovid, võid teises kausis serveerida ka majoneesikastme.
Kommentaarid (0)