Lambaliha retseptid

Lambašašlõkk äädikamarinaadis 

Toidutare, 18. juuni 2008, 08:21
Lambašašlõkk äädikamarinaadisFoto: Jaan Heinmaa
Lambašašlõkk äädikamarinaadis.

Kogus: neljale

Koostisosad
700 g lamba kondita tagaosa
1.5 sl sool
2 tl Must pipar
1 tl suhkur
1.5 sl 30% äädikas
1 tk Sibul
2.5 dl vesi

Valmistamine
Lõika lambaliha 3 x 3 cm suurusteks kuubikuteks ning sega maitseseguga. Pane pooleks päevaks külmkappi, sega aeg-ajalt. Enne küpsetamist lisa vajadusel veel soola. Aja lihatükid vardasse, pane sibulat vahele. Grillides piserda liha kergelt veini või brändiga. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee