Lihatoidu retseptid

Teokarbid hakklihatäidisega 

Angeelika Kang, 24. november 2008, 11:42
Teokarbid hakklihatäidisega Jaan Heinmaa
Kenad ja maitsvad suupisted, mis sobivad nii argi- kui ka peolauale. Suuri teokarbikujulisi pastatooteid leiad hästivarustatud kauplustest. Serveeri võimalikult soojalt või leigelt.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
16 tk suur pastateokarp
250 g hakkliha
1 tk väike sibul
2 küünt Küüslauk
1 sl jahu
3 sl hapukoor
2 sl päikesekuivatatud tomati kaste
1 sl või tomatipasta
1 tk punane paprika
0.5 tl sool
0.5 tl Must pipar
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
100 g riivjuust

Valmistamine
Keda teokarbid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja jahuta. Pruunista pannil hakkliha. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae veel mõni minut. Lisa jahu ja prae veel veidi. Sega juurde hapukoor ning tomatikaste. Lisa hakitud paprika, sool, pipar, paprikapulber ja riivjuust. Sega ühtlaseks ning tõsta tulelt. Kuumuta ahi 225°C-ni. Täida teokarbid seguga ja aseta ahjupannile. Küpseta 5 minutit. Serveeri soojalt või jahtunult. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee