Teokarbid hakklihatäidisega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
16 tk suur pastateokarp
250 g hakkliha
1 tk väike sibul
2 küünt Küüslauk
1 sl jahu
3 sl hapukoor
2 sl päikesekuivatatud tomati kaste
1 sl või tomatipasta
1 tk punane paprika
0.5 tl sool
0.5 tl Must pipar
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
100 g riivjuust
Valmistamine
Keda teokarbid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja jahuta. Pruunista pannil hakkliha. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae veel mõni minut. Lisa jahu ja prae veel veidi. Sega juurde hapukoor ning tomatikaste. Lisa hakitud paprika, sool, pipar, paprikapulber ja riivjuust. Sega ühtlaseks ning tõsta tulelt. Kuumuta ahi 225°C-ni. Täida teokarbid seguga ja aseta ahjupannile. Küpseta 5 minutit. Serveeri soojalt või jahtunult.
Kommentaarid (0)