Lõunasöögi retseptid

Grillitud maks 

Toidutare, 7. juuni 2008, 21:03
Grillitud maks Jaan Heinmaa
Marineeri maksa enne veiniäädika-rosmariinimarinaadis.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g veise maks
1 sl palsamiveiniäädikas (või punase veini äädikas)
0.5 tl uhmris purustatud värske rosmariin
1 tl või kuivatatud rosmariin
sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika maks viiludeks ja pane kaussi. Maitsesta maitseainete ja veiniäädikaga. Tõsta tunniks külma. Kuivata maksaviilud ning grilli. Serveeri maksa grillitud tomati ja sibulaga. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee