Kiudainerikkad toidud

Šokolaadiruudud 

Toidutare, 22. aprill 2008, 07:01
 
Väikesed šokolaadikoogid meeldivad nii suurtele kui väikestele. Koogid teeb eriti hõrguks magus suhkruglasuur.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Muna
1.5 dl Suhkur
2.5 dl nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Lahustuv kohv
3 sl Kakaopulber
150 g Või
KATTEKS
Seesamiseemned
IMMUTAMISEKS
0.75 dl Kange kohv
GLASUUR
2 dl Tuhksuhkur
0.5 dll Vesi
Mandlilaastud

Valmistamine
Vahusta munad suhkruga. Sega omavahel kuivad tainaained ning sulata või, lisa mõlemad ettevaatlikult segades munavahule. Määri nelinurkne (nt 24 x 24 cm) vorm rasvainega, puista üle seesamiseemnetega. Vala tainas ahjuvormi ja tasanda lusikaga. Küpseta 200° juures 15–20 minutit. Immuta jahtunud šokolaadikook kohviga ning lõika siis väikesteks nelinurkadeks. Sega tuhksuhkrust ja kuumast veest kokku glasuur, tõsta lusikaga igale koogitükile. Riputa peale mõned mandlilaastud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee