Kalatoitude retseptid

Heeringas tarrendis 

Paprika, 22. märts 2005, 17:48
Mõnus suutäis argipäevaks või pidulauale. 1 portsjon 350 kcal. 

2 heeringafileed
3 keedetud muna
3 dl kalapuljongit
2 sl zhelatiini
1 dl vett
100 g peterselli ja tilli
1. Lõigake heeringafilee tükkideks. Hakkige osa maitserohelisest.
2. Pange želatiin vette paisuma. Segage soe puljong ja paisunud želatiin ning viige segu keemiseni, võtke tulelt ning jahutage.
3. Valage neljakandilisse vormi algul veidi tarrendisegu, pange sellele heeringatükid, heeringatükkidele asetage munaviilud, puistake üle maitserohelisega ning katke veel ühe kihi heeringaga. Valage üle tarrendiseguga. Hoidke külmikus 2 tundi.
4. Enne serveerimist kastke vorm mõneks sekundiks kuuma vette ning kummutage tarrend serveerimisalusele. Kaunistage maitserohelisega.
 
 
 
 
 
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee