Kanavorm paprika ja kartulipudruga
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 sl õli
2 küünt Küüslauk
2 tk Sibul
2 tk punane paprika
2 tk kollane paprika
50 g või
2 sl jahu
6 dl piim
4 sl mascarpone või muu toorjuust
1 tl Paprika (jahvatatud)
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
900 g kartulid
1 tk väike keedetud või grillitud kana
30 g või
Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud küüslauk, viilutatud sibulad ja paprikad. Kuumuta 10 minutit, kuni paprikad on pehmenenud. Sulata kastrulis või, lisa jahu ja prae veidi. Vala vähehaaval juurde piim. Sega ühtlaseks ning lisa toorjuust. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Sega juurde paprikasegu. Keeda samal ajal kartulid soolaga maitsstatud vees pehmeks. Tambi kartulid pudruks. Puhasta kanaliha nahast ja luudest. Aseta kanatükid võitatud ahjuvormi põhja. Vala peale paprikakaste. Kata segu kartulipudruga ja aseta peale võitükikesed. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
Kommentaarid (0)