Linnuliha retseptid

Kanavorm paprika ja kartulipudruga 

Toidutare, 8. oktoober 2008, 07:56
Kanavorm paprika ja kartulipudrugaFoto: Jaan Heinmaa
Paprikakaste annab sellele roale uskumatult hea maitse ja lõpptulemus on mahlane.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 sl õli
2 küünt Küüslauk
2 tk Sibul
2 tk punane paprika
2 tk kollane paprika
50 g või
2 sl jahu
6 dl piim
4 sl mascarpone või muu toorjuust
1 tl Paprika (jahvatatud)
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
900 g kartulid
1 tk väike keedetud või grillitud kana
30 g või

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud küüslauk, viilutatud sibulad ja paprikad. Kuumuta 10 minutit, kuni paprikad on pehmenenud. Sulata kastrulis või, lisa jahu ja prae veidi. Vala vähehaaval juurde piim. Sega ühtlaseks ning lisa toorjuust. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Sega juurde paprikasegu. Keeda samal ajal kartulid soolaga maitsstatud vees pehmeks. Tambi kartulid pudruks. Puhasta kanaliha nahast ja luudest. Aseta kanatükid võitatud ahjuvormi põhja. Vala peale paprikakaste. Kata segu kartulipudruga ja aseta peale võitükikesed. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee