Prantsuse köök

Prantsuse kartuliroog 

Toidutare, 9. märts 2005, 23:39
Prantsuse kartuliroog sobib nii linnuliha, mereandide kui ka liharoa juurde.

Koostisosad
125 g Pariisi kartulid
0.25 tk keskmine mugulsibul
0.5 küünt Küüslauk
0.5 sl oliivõli
50 g purustatud tomatid
50 g vesi
0.25 sl fariinsuhkur
sool
purustatud must pipar
0.5 sl Kappar
5 tk must oliiv
hakitud petersell

Valmistamine
Puhasta köögiviljad, haki sibul ja küüslauk. Kuumuta hakitud sibul ja küüslauk suuremal pannil õlis klaasjaks. Lisa purustatud tomatid, vesi, pruun suhkur, sool ja pipar. Lase keema tõusta. Lisa väikesed kartulid. Keeda tasasel tulel kaane all 15 minutit, kuni kartulid on pehmed. Puista peale kapparid, oliivid ning hakitud petersell. Sobib nii linnuliha, mereandide kui ka liharoa juurde.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee