Kalatoitude retseptid

Ahjukartulid suitsuräimega 

Toidutare, 9. märts 2005, 22:57
Ahjukartulid suitsukalalisandiga. Suitsuräimede asemel võid kasutada ka tuunikalakonservi.

Koostisosad
2.5 tk kartul
100 g suitsuräimed
0.5 sl õli
0.25 tl sool
12.5 g Kappar
0.5 dl maitsestamata jogurt
värske till
Must pipar

Valmistamine
Sea ahi 250°C peale.Pese kartulid, tükelda sektoriteks, pööra neid õlis ja riputa soola peale. Küpseta ahjus umbes 20 minutit. Puhasta ettevaatlikult räimed ja vajuta kahvliga puruks. Sega purustatud räimed koos maitsestamata jogurtiga ühtlaseks massiks. Sega hulka hakitud till ja kapparid. Serveeri koos ahjukartulitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee