Inglise ja Iiri köök

Munaga täidetud hakklihapallid 

Toidutare, 23. jaanuar 2008, 12:38
Munaga täidetud hakklihapallid
Munaga täidetud hakklihapallid ehk Šoti munad.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g sea hakkliha
2 tk muna
2 sl jahu
1 sl õli
sool
Must pipar
Riivsai
6 tk kõvaks keedetud muna
12 tk (või vutimunad)

Valmistamine
Maitsesta hakkliha soola-pipraga Lisa kaks muna ja jahu, sega tihedaks massiks. Mässi saadud hakkmass ümber keedetud muna ning veereta käte vahel ümmarguseks. Võid teha ka väikseid hakklihapalle ümber vutimunade (siis saad 12 palli). Soovi korral paneeri pallid riivsaias või seesamiseemnetes. Prae rohkes õlis pruuniks ning järelküpseta ahjus 175°C juures 15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee