Linnuliha retseptid

Hiinapärane kanasupp 

Toidutare, 28. august 2012, 06:03
Hiinapärane kanasupp 
Veerand tunniga valmiv tervislik kanasupp on tavapärasest teravama maitsega. Tuliste maitsete austajad võiks lisada marinaadi ka tšillipipraid. Lastele need muidugi ei sobi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250 g kanafilee
200 g Porgand
1 tk Harilik sibul
1 küünt Küüslauk
1 l Kanapuljong
150 g külmutatud või värsked herned
sool
Must pipar
50 g Munanuudlid
Petersell
Karri
MARINAAD
0.5 tk sidruni mahl
1 tk punane tšillipipar
1 tk roheline tšillipipar
1 küünt Küüslauk
4 sl Õli

Valmistamine
Sega kokku marinaad, pane kanafileed sinna mõneks tunniks kuni terveks ööks. Puhasta ja koori porgandid, lõika viiludeks. Haki sibul ja küüslauk. Võta kanafileed marinaadist, kuivata, lõika viiludeks ja pruunista õlis. Lisa tükeldatud porgandid, sibul ja küüslauk. Lase kanapuljong keema. Lisa kanafilee, porgandid, sibul, küüslauk ja maitseained. Kõige lõpuks pane supi sisse nuudlid ja külmutatud herned. Keeda 10 minutit. Serveeri hakitud peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee