Lõunasöögi retseptid

Vürtsikas hakklihasupp 

Toidutare, 21. märts 2011, 12:22
Vürtsikas hakklihasupp
Vürtsikale hakklihasupile annab huvitava maitse apelsin.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 sl õli
1 tk Harilik sibul
2 küünt Küüslauk
300 g hakkliha
2 purki purustatud tomatid
2 sl tomatipasta
4 dl apelsinimahl
2 tk kanapuljongikuubik
4 tk kartul
2 tl suhkur
0.5 tl tšillipulber
1 tl Basiilik (kuivatatud)
0.5 tl Tüümian
(tabasco kaste)
0.25 tl Must pipar
peale värske basiilik

Valmistamine
Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta kastrulis õli ja prae selles veidi sibulat ning küüslauku. Lisa hakkliha ja jätka pruunistamist. Lisa purustatud tomatid, tomatipasta, apelsinimahl, puljongikuubikud ja tükeldatud kartulid. Maitsesta suhkru, tšilli, basiiliku, tüümiani, pipra ja soovi korral ka tabasco kastmega. Keeda 20 minutit. Puista peale veidi värsket basiilikut. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee