Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 kg vasika koodilõigud (soovitavalt tagakoodilõigud)
2.5 sl nisujahu
1 tl sool
0.25 tl Valge pipar
2.5 sl või
1 tk Sibul
10 cm Porrulauk
2 tk Porgand
10 cm Varsseller
2 dl lihapuljong
400 g kooritud tomatid
1 küüs Küüslauk
1 oks Tüümian
1 leht Loorber
0.5 tl rosmariin või basiilik
0.5 dl hakitud petersell
Valmistamine
Paneeri liha soola ja valge pipraga maitsestatud jahus, pruunista kastrulis võis. Viiluta sibul, porru, porgand ja seller ning aseta liha peale. Vala üle puljongi ja tomatikonserviga. Lisa tükeldatud küüslauk ning ülejäänud maitseained-ürdid (v.a. petersell), hauta kaane all madalal kuumusel 1-1,5 tundi. Serveerimisel lisa petersell. Paku keedetud pasta või riisiga. Retsepti kogus on arvestatud kuuele sööjale.
Kommentaarid (0)