Itaalia köök

Osso bucco 

Toidutare, 20. detsember 2007, 09:41
Osso bucco
Osso bucco ehk pajaroog vasikakoodist.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg vasika koodilõigud (soovitavalt tagakoodilõigud)
2.5 sl nisujahu
1 tl sool
0.25 tl Valge pipar
2.5 sl või
1 tk Sibul
10 cm Porrulauk
2 tk Porgand
10 cm Varsseller
2 dl lihapuljong
400 g kooritud tomatid
1 küüs Küüslauk
1 oks Tüümian
1 leht Loorber
0.5 tl rosmariin või basiilik
0.5 dl hakitud petersell

Valmistamine
Paneeri liha soola ja valge pipraga maitsestatud jahus, pruunista kastrulis võis. Viiluta sibul, porru, porgand ja seller ning aseta liha peale. Vala üle puljongi ja tomatikonserviga. Lisa tükeldatud küüslauk ning ülejäänud maitseained-ürdid (v.a. petersell), hauta kaane all madalal kuumusel 1-1,5 tundi. Serveerimisel lisa petersell. Paku keedetud pasta või riisiga. Retsepti kogus on arvestatud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee