Veiseliha retseptid

Soolatud veise välisfilee. 

Toidutare, 18. veebruar 2005, 00:04
Soolatud veise välisfilee.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g veise välisfilee
1 sl purustatud must pipar
1 sl fariinsuhkur
1 sl Kadakamarjad
1 sl lihapehmendaja (papaiin)
100 g meresool

Valmistamine
Puhasta liha üleliigsest rasvast ja kelmest, lõika pikikiudu keskelt pooleks. Sega kokku pipar, fariinsuhkur ja kadakamarjad. Hõõru liha saadud maitsesegu ning meresoolaga. Pane sobivasse anumasse ja kata kile või kaanega. Hoia enne serveerimist 24 tundi sügavkülmas. Paku õhukesteks viiludeks lõigatuna.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee