Veiseliha retseptid

Piprapihv II 

Toidutare, 20. detsember 2007, 15:08
Piprapihv II 
Piprapihv kastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.25 tk veise sise- või välisfilee
purustatud must ja roheline pipar
0.5 sl praadimiseks või
sool
brändi või konjak
0.5 sl *tükeldatud (šalott)sibul
0.125 dl lihapuljong
0.5 dl vahukoor
sool
roheline ja must pipar
0.5 tl brändi (maitsestamiseks)

Valmistamine
Lõika fileest 2 cm paksused lõigud, hõõru pipraseguga ning lase 15 minutit seista. Küpseta liha mõlemalt poolt 2 minutit ja maitsesta soolaga. Vala brändi pannile ning süüta põlema, flambeeri liha hetke leegis (see annab võrratu maitsenüansi).Tõsta pihvid pannilt ja hoia kaane all soojas. Pruunista pannil sibul, lisa puljong, vahukoor ja brändi. Keeda kastet seni, kuni sellest jääb alles kaks kolmandikku. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri liha kastme ja keedetud kartulite, brokoli või lillkapsaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee