Veiseliha retseptid

Frankfurteri rullid 

Toidutare, 28. november 2008, 08:21
Frankfurteri rullid Jaan Heinmaa
Frankfurteri või viineriga täidetud veiseliharullid.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g veise välisfilee
5 tk frankfurter
10 tk (või tavaline viiner)
50 g sinep
3 dl lihapuljong
Must pipar
KASTE
3 dl lihakeeduleem
sinepit maitse järgi
2 dl Vahukoor

Valmistamine
Lõika liha lõikudeks ja vasarda kergelt. Määri vorstid sinepiga ning keera lihaviiludesse. Kinnita tikuga või seo niidiga kinni. Puista peale pipart. Pruunista rullid õlis ning hauta väheses puljongis pehmeks. Kastme jaoks kurna keeduleem, lisa koor ja maitsesta sinepiga, kuumuta hetke. Serveeri liharulle koos kastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee