Kiudainerikkad toidud

Nektariini-trifle 

Angeelika Kang, 20. oktoober 2008, 08:15
Nektariini-trifle Jaan Heinmaa
Trifle on kihiline magustoit, mille võib teha pea kõigest, mis on magus ja omavahel klapib. On vaja vaid pisut kannatust, sest parimalt maitseb see magustoit siiski pärast mõnetunnist külmkapis maitsestumist.

Kogus: neljale

Koostisosad
8 tk Nektariin
100 g Õhulised kookoseküpsised
250 g Mascarpone
2 dl Vahukoor
1 dl Tuhksuhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tk Laimi riivitud koor ja pressitud mahl

Valmistamine
Poolita nektariinid, eemalda kivid ja lõika viljad sektoriteks. Kreemi valmistamiseks sega omavahel mascarpone, vahustatud koor, tuhk- ja vanillsuhkur, laimi riivitud koor ning pressitud mahl. Lao ühte suuremasse kaussi või pokaalidesse kihiti nektariine, kreemi ja peenestatud küpsiseid. Lase külmkapis vähemalt kaks tundi maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee