Lõunasöögi retseptid

Särtsakas pasta-hakkliharoog 

Toidutare, 30. detsember 2004, 11:43
Maitsev pajaroog

0,5 kg hakkliha2 sl õli1 sellerivars1 sibul1 küüslauguküüs1 tl soolanäputäis jämedalt jahvatatud musta pipart1 tl tshillimaitseainet1 tl kuivatatud punet1 purk purustatud tomatit1 l vett250 g sarvekesi Kuumuta peenestatud sibulat, küüslauku, varssellerit ja hakkliha pannil mõõdukal kuumusel pidevalt segades, kuni liha punane värvus on kadunud. Lisa ülejäänud ained peale pasta ja hauta kaane all vaevalt keevana 15 minutit. Kalla suuremasse keedunõusse, lisa pasta ja lase pehmeks haududa; vajadusel kalla juurde vett või tomatimahla.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee