Lambaliha retseptid

Lambapraad ahjukapsaga 

Toidutare, 28. oktoober 2008, 10:06
Lambapraad ahjukapsaga Ajakirjade Kirjastus
Hõrk peedi-kapsalisand koos lambapraega on võrratu maitseelamus lambaliha austajatele.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1.2 kg lamba kondita pehme liha (nt kintsutükk)
sool
Must pipar
600 g Valge peakapsas
200 g Peet
1 sl Köömne seemned
1 tl jahvatatud nelk
1 tl jahvatatud ingver
2 tk Kaneelikoor
3 sl veiniäädikas
3 sl fariinsuhkur
vajadusel õunamahl või punane vein

Valmistamine
Hõõru lambapraad soola ja pipraga kokku. Lõika kapsas ja peet ribadeks, rösti mõlemad nobedalt kuival pannil ning sega maitseainetega. Tõsta lambapraad ahjuplaadi keskele ja kapsa-peedilisand ringikujuliselt selle ümber. Küpseta ahjus 100°C juures 2,5 tundi. Juhul kui kapsas peaks kuivama, niisuta seda vahepeal õunamahla või punase veiniga. Serveeri Hasselbacki või kuumade keedetud kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee