Täidetud sealiharullid II
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 kg sea välisfilee
4 sl vürtsikas grillkaste
1 tk hapu õun
100 g mustad kivideta ploomid
praadimiseks õli
5 dl *vesi
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
0.25 tl purustatud must pipar
0.75 tl sool
1 näputäis kuivatatud pune
2 tl kartulijahu
Valmistamine
Lõika liha viiludeks ja klopi need kahe toidukile vahel õhukeseks. Määri viiludele grillkastet, aseta peale ploomi- ja õunaribasid. Keera rulli ja kinnita väikeste kokteilitikkudega, pruunista kuumas õlis. Valmista veest ja maitseainetest kaste, hauta selles rullid kaane all pehmeks (8-10 minutit). Tõsta vahukulbiga välja, eemalda tikud ja hoia eelkuumutatud vaagnal fooliumiga kaetult soojas. Sega kartulijahu vähese külma veega ja kalla peene nirena kastmesse, viimast kogu aeg segades. Kuumuta väiksel tulel keemiseni, tõsta pliidilt ja kalla kastmekannu.
Kommentaarid (0)