Ungari köök

Vürtsikas veinisupp küpsistega 

Sirje Rekkor, 6. detsember 2004, 01:27
Vürtsikas magus-hapu veinisupp. Võib serveerida soojalt või jahutatult koos küpsistega.

Koostisosad
10 dl valge kuiv vein
1 sidruni mahl
1 sidruni riivitud koor
1 tükike Kaneelikoor
2 tk Nelk
8 tk munakollane
8 tl suhkur

Valmistamine
Vein kuumutada keemiseni, lisada marlikotikesse pakitud vürtsid, sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor. Munakollased vahustada suhkruga ja lisada pidevalt segades supile. Kuumutada veidi, kuni supp pakseneb. Mitte keeta! Enne serveerimist eemaldada vürtsid. Serveerida soojalt või jahutatult. Juurde pakkuda küpsiseid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee