ForellisuupistedFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
5. september 2008, 11:20

Forellisuupisted

Valmista toorjuustutäidisega forellirull juba eelmisel õhtul, siis kulub suupisteleibade tegemiseks enne külaliste tulekut vähe aega.

Koostisosad
1 tk pikuti lõigatud vormileivaviil
1 tl või
150 g külmsuitsuforell
salatilehti
100 g küüslaugumaitseline toojuust(nt. Créme Bonjour)

Valmistamine
Määri pikale leivaviilule võid, aseta peale salatileht ja lõika ära servad. Lõika leib kuubikuteks. Laota toidukile peale forellilõigud ja määri neile toorjuustu. Keera kile abil rulli ning pane vähemalt paariks tunniks (parem, kui terveks ööks) külmkappi. Enne serveerimist võta forellirull kilest, lõika 1,5 cm pikkusteks viiludeks ja aseta leivaruutudele.