Kalatoitude retseptid

Forellisuupisted 

Toidutare, 5. september 2008, 11:20
ForellisuupistedFoto: Jaan Heinmaa
Valmista toorjuustutäidisega forellirull juba eelmisel õhtul, siis kulub suupisteleibade tegemiseks enne külaliste tulekut vähe aega.

Koostisosad
1 tk pikuti lõigatud vormileivaviil
1 tl või
150 g külmsuitsuforell
salatilehti
100 g küüslaugumaitseline toojuust(nt. Créme Bonjour)

Valmistamine
Määri pikale leivaviilule võid, aseta peale salatileht ja lõika ära servad. Lõika leib kuubikuteks. Laota toidukile peale forellilõigud ja määri neile toorjuustu. Keera kile abil rulli ning pane vähemalt paariks tunniks (parem, kui terveks ööks) külmkappi. Enne serveerimist võta forellirull kilest, lõika 1,5 cm pikkusteks viiludeks ja aseta leivaruutudele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee