Lõunasöögi retseptid

Osso bucco köögiviljadega 

Toidutare, 2. august 2012, 06:40
Ühepajatoit köögiviljadegaFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja maitsev talupojaroog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk Kaalikas
1 tk Valge peakapsas
2 tk Porgand
1 kg kartul
2 tk Sibul
1 sl õli
8 tera Must pipar
2 tl sool
Petersell
1 kg Osso buco

Valmistamine
Pruunista lihatükk suure paksupõhjalise keedunõu põhjas õlis mõlemalt poolt. Lisa poolteist liitrit vett, terved sibulad ja sektoriteks lõigatud talvekapsas (kiiresti valmiv varane kapsas lisa koos teiste köögiviljadega). Hauta madalal kuumusel 30 minutit. Lisa 1 tl soola, juppideks lõigatud porgandid ja viilutatud kaalikas, hauta veel 10 minutit. Lao köögiviljade peale kooritud ja poolitatud kartulid, lisa väheke soola ning musta pipra terad. Hauta veel 20 minutit või kuni kõik ained on pehmed. Serveerimisel raputa peale värsket peterselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee