Lõunasöögi retseptid

Vürtsikas seene-hakklihapada 

Toidutare, 26. november 2010, 08:00
Vürtsikas seene-hakklihapadaFoto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv roog on meeldivalt vürtsika maitse ja kreemja konsistentsiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g hakkliha
1 tk Sibul
150 g šampinjonid või muud seened
2 sl sojakaste
2 sl tšilliketšup
100 g sibula-paprika toorjuust
0.5 sl siirup
1 tl Viie pipra segu
0.5 tk puljongikuubik
1 dl + vesi
1 sl nisujahu
1 tl tšillipulber

Valmistamine
Pruunista pannil hakkliha ja hakitud sibul. Lisa viilutatud seened, kuumuta segades ja lisa mõne aja pärast jahu. Kuumuta veel ja kalla hulka puljong. Sega juurde sojakaste ning tšilliketšup. Lisa maitseained. Lõpuks lisa toorjuust ja siirup. Kuumuta kõik koos läbi ning vajadusel maitsesta veel. Serveeri keedetud pastaga.