Väherasvased toidud

Köögiviljapajaroog 

Toidutare, 23. november 2004, 19:58
Seda köögiviljarooga võib süüa ka pärast kella kuut õhtul. Sobib värskelt praetud kaelakarbonaadi lisandiks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
0.25 tk Baklažaan
0.75 küünt Küüslauk
0.5 tk Sibul
0.25 tk Porrulauk
1 tk Porgand
0.5 tk Rullkõrvits
0.25 tk roheline paprika
0.75 tk kartul
0.125 dl oliivõli
0.25 purki purustatud tomatid
0.5 sl tomatipüree
0.5 lehte Loorber
0.25 tl Tüümian
0.25 tl sool
0.125 tl Must pipar
0.125 tk sidrun
1.25 dl puljong (köögiviljapuljongikuubikust)

Valmistamine
Koori baklažaan, lõika kuubikuteks ja pruunista õlis kuldpruuniks. Koori ja haki sibulad, viiluta porru. Kuumuta potis õli ning pruunista sibulat, porrut ja purustatud küüslauku 2-3 minutit. Lisa tükeldatud porgandid, suvikõrvits, kartulid, paprika, pruunistatud baklažaan, maitseained, purustatud tomatid, tomatipasta ja sidruniviilud. Vala peale puljong ning hauta madalal kuumusel 15 minutit. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee