Lõunasöögi retseptid

Argipäeva aedviljasupp 

paprika, 22. november 2004, 19:29
Toitev ning kiire õhturoog, mille kõrvale võib pakkuda vastküpsetatud kukleid või mikros soojaks lastud poekukleid.

1 purk punaseid ube4 küüslauguküünt1 sibul või porruvars1 suur kartul2 porgandit2 sl õli2 puljongikuubikut1 l vett2 dl riisi2 sl tomatipüreed300 g viinereidpeterselli Valmistusõpetus:1. Küüslauk, sibul, kartul ja porgandid hakkida.2. Kuumuta sibul, küüslauk ja porgandid ning veidi hiljem tomatipüree potipõhjas õlis.3. Lisa vesi, lase keema ning lisa siis puljongikuubikud, kartul ja riis.4. Keeda 15 min ning lisa viinerirattad ning oad. Maitsesta.5. Lase supp korraks keema ning tõsta tulelt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee