Lambaliha retseptid

Iiri lambalihapada 

Toidutare, 30. september 2008, 09:48
Iiri lambalihapada Jaan Heinmaa
Lambalihapada, mille kohustuslikuks maitseaineks on rosmariin.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
190 g lamba rinna- või abatükk
0.25 tl sool
1.25 tera Must pipar
1.25 tk kartul
0.5 tk Sibul
0.625 tk Porgand
0.625 dl vesi
0.125 tk lihapuljongikuubik
rosmariinioksad
0.125 tl või kuivatatud rosmariin
peale hakitud petersell

Valmistamine
Lõika liha tükkideks. Keeda veest ja puljongikuubikust puljong. Koori ja tükelda köögiviljad. Lao liha ning köögivili kihiti potti, puista vahele soola ja piprateri. Kalla üle puljongiga ning lisa rosmariin. Hauta pada nõrgal kuumusel 2 tundi. Puista üle hakitud peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee