Linnuliha retseptid
19. november 2004, 21:27

Mitmelihapada

Tõeliselt toitev ja tõhus pajaroog, kus on palju erinevat liha, suitsuvorsti ja -peekonit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
37.5 g broilerifilee
37.5 g lambaliha
37.5 g sealiha
7.5 g või
0.25 tk Sibul
0.25 küünt Küüslauk
0.25 tk Varsseller
0.125 sl jahu
0.125 purki purustatud tomatid
0.25 dl valge vein
0.125 tl Tüümian
0.25 lehte Loorber
0.375 tera Nelk
Must pipar
0.125 purki valged oad
25 g suitsuvorst
25 g suitsupeekon

Valmistamine
Lõika kõik lihad kuubikuteks. Sulata pajas või ja alusta broileri pruunistamisest. Tõsta see kõrvale ja pruunista seejärel lamba- ning lõpuks sealiha. Järeljäänud rasvas pruunista hakitud sibulad kuldseks. Lisa hakitud küüslauk ja tükeldatud seller. Sega paar minutit ning tõsta kõrvale. Sõelu paja põhja jahu ning kalla peale purustatud tomatid ja vein. Sega, kuni kaste hakkab keema ja pakseneb. Lisa tüümian, loorberilehed, nelk ja pipar. Kuumuta keemiseni ning sega. Vähenda kuumust ja hauta ilma kaaneta 10 minutit. Lisa lihad, oad ja sibulasegu. Sega ning lase tund aega kaane all podiseda. Pane juurde hakitud peekon ja suitsuvorst. Sega läbi, kata kaanega ning hauta veel 30 minutit.