Kreeka lambapada feta juustuga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
0.5 sl õli
100 g lambaliha
sool
Must pipar
0.25 tk Sibul
1.25 küünt Küüslauk
0.25 tl Pune (kuivatatud)
0.125 tk Baklažaan
0.25 lehte Loorber
0.375 dl köögiviljapuljong
0.25 purki purustatud tomatid
25 g peale feta juust
Valmistamine
Kuumuta ahi 190 kraadini. Lõika liha kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta liha kõrvale ning prae pannil viilutatud sibulat. Lisa terved küüslauguküüned, pune ja tükeldatud baklažaan. Prae mõni minut. Tõsta kaanega ahjunõusse liha, köögiviljasegu, tomatid ja loorber. Kalla üle puljongiga. Kata kaanega ning küpseta 1,5 tundi. Puista peale murendatud feta juust. Serveeri kuskussi või keedetud riisiga.
Kommentaarid (0)