Lambaliha retseptid

Kreeka lambapada feta juustuga 

Toidutare, 5. september 2010, 05:03
Kreeka lambapada feta juustuga
Kreeka lambapada feta juustu, baklažaani ja purustatud tomatitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
0.5 sl õli
100 g lambaliha
sool
Must pipar
0.25 tk Sibul
1.25 küünt Küüslauk
0.25 tl Pune (kuivatatud)
0.125 tk Baklažaan
0.25 lehte Loorber
0.375 dl köögiviljapuljong
0.25 purki purustatud tomatid
25 g peale feta juust

Valmistamine
Kuumuta ahi 190 kraadini. Lõika liha kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta liha kõrvale ning prae pannil viilutatud sibulat. Lisa terved küüslauguküüned, pune ja tükeldatud baklažaan. Prae mõni minut. Tõsta kaanega ahjunõusse liha, köögiviljasegu, tomatid ja loorber. Kalla üle puljongiga. Kata kaanega ning küpseta 1,5 tundi. Puista peale murendatud feta juust. Serveeri kuskussi või keedetud riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee