Suitsukalasupp
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 dl vesi
0.5 tk kalapuljongikuubik
1.5 tk kartul
0.25 tk Porgand
0.25 tk Sibul
0.25 tk Porrulauk
75 g puhastatud suitsukala (tursk, forell)
0.25 dl külmutatud rohelised herned
0.5 dl kohvikoor
0.0625 tl Must pipar
hakitud till
Valmistamine
Kuumuta vesi potis keemiseni. Koori ja tükelda kartulid ning porgandid. Puhasta sibul ja porru ning viiluta. Pane keeva vette puljongikuubikud, kartulid, porgandid, sibul ja porru. Puhasta suitsukala luudest ja lisa supile. Keeda, kuni juurviljad on pehmed. Sega juurde herned ja kohvikoor. Lase veel korraks keema ja tõsta tulelt. Maitsesta pipra ja hakitud tilliga.
Kommentaarid (0)