Lõunasöögi retseptid

Kaalika-lambalihasupp 

Toidutare, 7. august 2012, 06:12
Kaalika-lambalihasupp
Toekas supp lambalihasõpradele. Kes lambaliha ei armasta, võib selle asendada sealihaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
500 g lamba rinna- või abatükk
1 l vesi
2 tl Sool
1 lehte Loorber
8 tera Must pipar
1 tl Lauasuhkur
500 g Kaalikas
2 tk Porgand
2 küünt Küüslauk
1 purki Purustatud tomatid
1 tl Pune (kuivatatud)
Petersell

Valmistamine
Pane lihatükk vette ja keeda, kuni pinnale tekib vaht (eemalda see vahukulbiga). Lisa loorberileht ja pipraterad. Keeda kaane all keskmisel kuumusel, kuni liha on poolpehme (selleks kulub 30 minutit). Lõika kaalikad ja porgandid kuubikuteks ning lisa supile. Lisa ka purustatud tomatid, küüslauk, sool ja suhkur. Keeda 10-15 minutit, kuni kõik komponendid on pehmed. Tõsta liha supist välja, eemalda kondid, tükelda ja pane tagasi potti. Vajadusel maitsesta veel. Raputa peale hakitud peterselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee