Hommikusöögi retseptid

Kiire punaveinikaste 

Toidutare, 26. aprill 2009, 11:05
Punaveinikaste. Sobib lisandiks loomaliharoogade juurde.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
0.125 tk väike sibul
0.25 sl õli
0.0625 tl Valge pipar
0.25 sl tomatipüree
0.5 sl nisujahu
1 dl külm vesi
0.25 tk lihapuljongikuubik
0.25 sl sojakaste
0.5 dl punane vein
Must pipar

Valmistamine
Haki sibul peeneks. Aja õli potis kuumaks. Pane hakitud sibul, valge pipar ja tomatipüree sisse ning aja keema. Lisa nisujahu ja seejärel vesi ning aja kaste kogu aeg segades uuesti keema. Lisa puljongikuubik, sojakaste ja vein. Keeda kastet umbes 20 minutit, kuni umbes pool vedelikust on aurustunud. Püreeri kaste saumikseriga. Maitsesta musta pipraga ja aja veel korraks keema.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee