Lambaliha retseptid

Lambaliharoog aedviljaga 

Toidutare, 29. oktoober 2004, 00:29
Lambaliharoog porgandi, kaalika, herneste ja ürtidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
175 g lambaliha (abaluu- või rinnatükk)
0.5 sl õli
0.25 sl nisujahu
sool
Valge pipar
0.5 sl tomatipüree
1 dl lihapuljong
0.25 tk Loorber
0.25 tl värske tüümian
0.25 tl värske salvei
0.5 küünt Küüslauk
0.75 tk Sibul
1.25 tk väike porgand
25 g rohelised herned või aedoad
25 g Kaalikas

Valmistamine
Lõika liha tükkideks ja pruunista pannil. Kalla potti, raputa peale jahu ja pipart ning sega, kuni liha on pruunistunud. Kalla peale lihaleent. Maitsesta. Lisa potti tükeldatud juurviljad ja herned. Haki hulka maitsetaimed. Hauta tasasel tulel, kuni juurviljad on pehmed. Maitsesta vajaduse korral.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee