Veiseliha retseptid

Pajapraad II 

Toidutare, 28. oktoober 2004, 22:13
Pajapraad vesielihast köögivilja ja rosmariiniga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
100 g veiseliha
0.5 tk Sibul
või praadimiseks
2.5 tera Vürts
0.5 küünt Küüslauk
0.5 tl sool
0.25 leht Loorber
0.75 dl vesi
0.875 sl nisujahu
62.5 g külmutatud köögivili
0.0625 dl Rosmariin

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks ja peenesta sibul. Pruunista liha ja sibul potis väheses rasvas. Lisa vedelik, loorber, sool, küüslauk ja pipar ning vürts. Hauta umbes 45 minutit. Paksenda kaste vähese vedelikuga segatud nisujahuga. Lisa roale külmutatud köögiviljad ja rosmariin ning hauta umbes 10 minutit.