Lambaliha retseptid

Kreekapärased lambalihapallid 

Toidutare, 28. oktoober 2004, 21:55
Kreekapärased lambalihapallid rosmariiniga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
125 g lambahakkliha
0.25 dl Riivsai
0.5 sl kartulijahu
0.25 küünt Küüslauk
0.25 tl sool
0.125 tl Must pipar
0.5 dl vesi
0.25 tk kanamuna
või praadimiseks
0.5 tl värske rosmariin
0.25 tl või kuivatatud rosmariin

Valmistamine
Sega vee hulka riivsai ja maitseained ning jäta 10-15 paisuma. Lisa hakkliha, purustatud küüslauk ja muna. Sega. Märgade käte vahel veereta segust väikseid pallikesi ja küpseta neid keskmises kuumuses. Murenda rosmariin pallidele ja oota mõni hetk, kuni lihapallid on omandanud rosmariini maitse ja aroomi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee