Kiudainerikkad toidud

Sibula-nisutanguvorm 

Toidutare, 28. oktoober 2004, 19:41
Sibula-nisutanguvorm, tomati ja basiilikuga.

Koostisosad
50 g nisutang
1.25 dl kuum köögiviljapuljong
18.75 g läbikasvanud pekk
10 g või
125 g väiksed valged sibulad
1.875 dl püreestatud tomatid
sool
värskelt jahvatatud must pipar
Basiilik (kuivatatud)
rasvaine vormi määrimiseks

Valmistamine
Leota nisutange köögiviljapuljongis umbes 15 minutit. Täida madal rasvainega määritud vorm tanguga ja silu pealispind. Lõika pekk väikesteks kuubikuteks. Kuumuta pannil või ja prae selles kergelt pekki. Koori ja poolita sibulad, vala pannile ja pruunista neid seal umbes 2 minutit. Lao sibulad lõikepinnaga allapoole tangude peale. Maitsesta tomatipüree soola, pipra ja basiilikuga ning vala sibulatele. Küpseta vormieelsoojendatud praeahjus 200°C juures umbes 45 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee