Linnuliha retseptid

Kuskussivorm 

Toidutare, 24. oktoober 2004, 02:08
Kihiline kuskussivorm spinati ja kanalihakastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
62.5 g Kuskuss
1.25 dl kuum kanapuljong
250 g Spinat
sool
100 g kanafilee
15 g või
0.25 sl sojakaste
1 sl tomatipasta
värskelt jahvatatud must pipar
0.625 dl vahukoor
sool
rasvaine vormi määrimiseks

Valmistamine
Kalla kuskuss kaussi ja vala üle poole puljongikogusega ning jäta umbes 10 minutiks paisuma. Blanšeeri pestud spinatit potis keevas soolaga maitsestatud vees 2-3 minutit. Võta spinat välja ja nõruta. Loputa kanafileed külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika väikesteks kuubikuteks. Sulata potis kolmandik võist ja pruunista selles liha. Sega juurde sojakaste ja tomatipasta, maitsesta pipraga. Vala juurde ülejäänud puljong ja vahukoor ning moori umbes 3 minutit, maitsesta soolaga. Lao rasvainega määritud vormi kihiti kõik valmistusained: kuskuss, spinat ja kanalihakaste. Viimakseks kihiks jäta kuskuss. Laota vormiroa pinnale võitükikesi ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 200°C (gaasipliidil 3.jaotus) juures umbes 40 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee