Kiudainerikkad toidud

Redisekarri 

Toidutare, 23. oktoober 2004, 23:11
Vürtsikas redisekarri on sobiv lisand praetud lihalõikude juurde.

Koostisosad
200 g suur valge redis
0.25 küünt Küüslauk
0.75 tk Sibul
0.5 tk lihatomat
12.5 g sulavõi
0.5 sl Karri
0.5 tl ristiköömned
värskelt jahvatatud must pipar
0.25 sl värskelt riivitud ingver
sool
sojakaste
12.5 g purustatud India pähklid
0.375 dl koorejogurt
0.5 tl sidrunimahl
0.125 kimpu petersell

Valmistamine
Puhasta, pese ja koori redised ning lõika õhukesteks ribadeks. Koori ja haki peeneks küüslauk ja sibulad. Kalla tomatid üle keeva veega, koori ja tükelda. Kuumuta kastrulis või ja riputa sisse karri, ristiköömned ja pipar ning hauta veidi. Lisa sibul, küüslauk ja ingver ning moori umbes 5 minutit. Sega juurde redis, sool ja sojakaste ning keeda nõrgal kuumusel umbes 15 minutit. Lisa tomatitükid, pähklid, koorejogurt ja sidrunimahl ning hauta veel 2 minutit. Riputa peale petersellilehti. Paku lisandina praetud lihalõikude juurde.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee