Taimetoidu retseptid

Klassikalised porgandipannkoogid 

Toidutare, 22. oktoober 2004, 21:40
Porgandipannkoogid.

Koostisosad
1 tk keskmine porgand
0.5 tk kanamuna
0.75 dl piim
0.375 dl nisujahu
sool
Sidrunipipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
0.5 sl või

Valmistamine
Porgandid koorida ja riivida. Kui soovite tunda pannkoogi sees veidi krõmpsuvaid porganditükke, võib riivida jämedal riivil. Munad segada lahti, lisada veidi vedelikku ja segada. Nüüd lisada jahu, ülejäänud vedelik ja maitseained ning segada ühtlane tainas. Lisada ka riivitud porgandid ja segada kergelt läbi. Tainast praadida võis lusikapannkoogid. Lisandiks sobib suitsuliha või sink, konserveeritud kurk või kurgisalat, külmad kastmed.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee