Taimetoidu retseptid

Tainas küpsetatud kõrvitsasuupisted 

Toidutare, 17. oktoober 2004, 16:50
Kuumas õlis küpsetatud kõrvits tainas.

Koostisosad
87.5 g Kõrvits
sool
0.75 tk *kanamuna
sool
0.25 tl hakitud värske till
0.75 sl nisujahu
0.5 sl maisitärklis
0.25 dl piim
küpsetamiseks õli

Valmistamine
Lõika kõrvitsast suupisteteks sobivad kuubikud, maitsesta soolaga. Valmista taigen. Löö munad kaussi, lisa piim ja klopi kergelt vahtu. Maitsesta soolaga. Lisa jahu ja maisitärklis, lõpuks maitsesta taigen hakitud tilliga. Taigen peab jääma sama paks kui paks hapukoor. Pane õli fritüüri kuumenema (võib ka kastrulisse). Kasta kõrvitsatükid ükshaaval taignasse ja küpseta kuumas õlis kuldpruuniks. Serveeri kohe, sest kuumad suupisted on just need kõige paremad. Juurde võid pakkuda veel vabal valikul dipikastmeid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee