Lõunasöögi retseptid

Spargelkapsavorm 

Toidutare, 14. oktoober 2004, 22:54
Juustukastmega üleküpsetatud spargelkapsavorm.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g Spargelkapsas
0.75 dl vesi
Ürdisool
0.25 dl *piim
0.5 dl spargelkapsa keeduvesi
0.75 sl nisu- või sepikujahu
0.5 dl riivjuust
25 g või sulatatud juust
0.25 tk kanamuna
0.25 tl vormi määrimiseks võid või margariini

Valmistamine
Loputa spargelkapsas ja lõika pikisuunas väiksemateks tükkideks. Poolita paksud varreosad. Keeda spargelkapsas väheses ürdisoolaga maitsestatud vees pehmeks. Sega potis piim, kapsa keeduvesi ja jahu. Lase segu puukahvliga liigutades keema. Lisa riivjuust või sulatatud juustu kuubikud ning jahuta kastet natuke. Lisa muna ja sega kaste ühtlaseks. Määri vorm ning lao sinna hästi nõrutatud spargelkapsad. Vala kaste peale ja küpseta rooga ahju keskosas 200°C juures 25-30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee