Lõunasöögi retseptid

Peidetud kabatšokid 

Toidutare, 14. oktoober 2004, 22:29
Ahjus küpsetatud kabatšokid seenekastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
125 g Kabatshokk
100 g šampinjonid, kivipuravikud või kukeseened
0.5 tk Sibul
0.5 sl õli või margariin
0.5 sl nisujahu
0.5 dl vesi
0.5 dl piim
0.25 tk aedviljapuljongikuubik
0.5 dl riivjuust
0.25 dl hakitud murulauk, petersell, harakputk või basiilik

Valmistamine
Pese kabatšokk ja lõika pikisuunas viiludeks. Rösti need pannil või pruunista väheses kuumas rasvas ning pane suurde madalasse ahjuvormi. Puhasta ja tükelda seened ning koori ja haki sibul. Pruunista seened ja sibul kergelt pannil. Sega juurde jahu ja lisa vesi, piim, aedviljapuljongikuubik, sidrunipipar ja pool riivitud juustust. Lase kaste keema ning vala see vormi kabatšokkidele. Raputa peale maitseürte ja riivjuustu. Küpseta vormi 200°C juures ahju keskosas umbes 30 minutit ja hauta järelkuumuses veel natuke aega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee