Kiudainerikkad toidud

Tindikukübarad juustuga 

Toidutare, 11. oktoober 2004, 01:31
Ahjus küpsetatud juustutäidisega soomustindiku kübarad.

Koostisosad
10 tk soomustindik
100 g ürdimaitseline toorjuust
1 dl majonees
2 sl sidrunimahl
3 sl Riivsai
3 sl hakitud till
1 dl *vahukoor
1 sl Riivsai

Valmistamine
Eralda seente kübarad ettevaatlikult jalgade küljest. Puhasta seeni vaid vajadusel. Peenesta jalad ja pane need veidikeseks pannile. Haki juustu kahvliga ning sega hulka majonees, sidrunimahl, riivsai ja seente jalad. Täida seente kübarad seguga. Tõsta need võitatud ahjuvormi. Kalla peale koor ja riputa üle riivsaiaga. Küpseta 225°C juures praeahjus 20 minutit. Paku kuumalt einelisandiks või soolase vahepalana koos salatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee