Lõunasöögi retseptid

Kuuseriisikakiusatus 

Toidutare, 16. september 2008, 07:03
KuuseriisikakiusatusFoto: Jaan Heinmaa
Kõige maitsvama kartuli-seene-vormiroa saad just kuuseriisikatest. Kui otsid vaheldust, kasuta toidu tegemisel tavalise juustu asemel sinihallitusjuustu.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk Sibul
500 g Kuuseriisikas
Võid praadimiseks
500 g Kartul (keedetud)
150 g Riivjuust
1 -2 dl Rõõsk koor 10%
hakitud till või petersell
Sool
Must pipar

Valmistamine
Puhasta ning tükelda sibulad ja seened. Pruunista pannil võis ja maitsesta soolapipraga. Lõika keedetud kartulid tükkideks, ühenda sibula-seeneseguga. Kalla võiga määritud ahjuvormi ja puista üle riivitud juustuga. Vala peale 1 dl koort ning küpseta 200° juures 20 minutit. Kui roog tundub kuiv, lisa poole küpsemise ajal veel 0,5–1 dl koort. Valmis roale puista hakitud värsket maitserohelist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee